Svendborg er byen med de mange og smukke trægulve

Svendborg er byen med de mange og smukke trægulve

Gulvafslibning Svendborg og på resten af Fyn. Afslibning af trægulve i Fåborg, Odense, Nyborg og mange andre steder på Fyn. Her på billedet ses et  genbrugsgulv med den helt gamle fernis look. Virkeligt smukt med lidt vintage og minder fra gamle dage. Ellers udfører vi  gulvafslibning med lak, lud, sæbe, voks og andre former for behandling. Samt gulvarbejde, gulvrenovering, gulvopgaver og gulvlægning. Svendborg gulvfirma tilbyder sin assistance med gulvafslibning og gulvafhøvling på hele Fyn. Skal du have udført gulvarbejde, og ønsker du vished for, at jobbet udføres af topprofessionelle gulvfolk? Kontakt os, et professionelt gulvfirma på Fyn, som kan være behjælpelig med alt fra gode råd og vejledning til faglært, kvalificeret arbejdskraft til udførelse af netop din gulvopgave. Gulvarbejde er ofte en opgave som private selv vælger at give sig i kast med – eksempelvis i en ferie eller over en weekend. Vi mener dog bestemt, at for at opnå det allerbedste resultat, bør man benytte en fagmand indenfor gulvfaget. En professionel gulvmand kan altid udføre gulvarbejde på kortere tid, og med en flottere resultat, end såfremt du selv gav dig i kast gør-det-selv gulvafslibning.

Gulvafslibning Svendborg

Vi tilbyder ud alle typer gulvopgaver uanset om det er for virksomheder, institutioner eller private hjem på fyn. Der er ikke nogen opgaver, der er for enkle, eller nogle opgaver, som er for specialiseret, til at vi kan løse gulvopgaven. Vores mål er altid at højne kvaliteten i gulvarbejdet. Det sker blandt andet igennem en god undervisning og samt benyttelse af ny teknologi kombineret med gamle håndværks traditioner og øje for håndværket.

“Såfremt du ønsker udført gulvarbejde med en god fornemmelse i maven, så vælg os som din gulvpartner.”

Din næste gulvmand i Svendborg

Svendborg gulvafslibning der forskønner boligen. Trægulvet i en bolig har stor indflydelse på det visuelle og kan helt klart skabe nye rum og muligheder for familien. Det er nok også den type boligrenovering hvor man får mest for de investerede penge. Især i bolig salgsøjemed kan gulvafslibning og ny gulvbehandling være en rigtig god løsning. Mangler du hjælp til en rensning, afslibning, afhøvling eller behandling af dine trægulv? Har du her muligheden for at finde en professionel gulvmand i Svendborg området, som kan være behjælpelig med vejledning eller kompetent arbejdskraft. Gulvarbejde er ofte en noget, som man selv tager sig af i en ferie eller lignende. Men hvor du istedet kan nyde din ferie og være sammen med familien, istedet for at knokle med noget man dybest set ikke har forstand på og kender løsningen på.

 

NOTE: Gulvarbejdet kan for det meste gøres på mindre tid og med en flot finish, og hvor god rådgivning og gulvservice fører til et ønskede slut resultat.

Professionelt gulvarbejde

Vi er et gulvfirma i Svendborg med mange års virke, ekspertise og erfaring inden for faget. Derfor kan du trygt benytte os til dit næste projekt? Vi ved, hvad der skal laves, hvilke løsninger der kan fungere bedst i praksis. Gulvfolk har ligeledes det nødvendige materiel, håndelag, maskiner og uddannelse til at udføre et gulvprojekt med den bedste finish, så resultatet lever op til dine ønsker og forventninger.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *