Olie

Olie og oliebehandling af parketgulve og plankegulve tilbydes til en tilfredsstillende pris. Denne overfladebehandling påfører træets struktur en smuk glød og er temmelig moderne på både lyse og mørke trægulve. Oliering som ny overflade karakteriseres også gulvolie for ikke at forveksle den med andre olietyper.

Olie og oliebehandling af parketgulve og plankegulve?

dersom dit gulv er blevet forslidt samt den egentlige kulør forsvundet? Så er en ny oliebehandling uundværlig. Gulv mættes med en hærdende oliering som er slidstærk, modstandsdygtig, rengøringsvenlig og nydelig at se på. som helhed en ganske eminent efterbehandling som er moderne.

Gulvolie til parket- eller plankegulve

Gulvolie bibringer træet dybde selv om træsorten er mørk eller lys. Åretegninger og stukturer i træet fremdrages og bliver mere markant. Olie anvendes desforuden på ordplader af træ i køkkener hvor der tabes fedt, dette viser at det er en hensigtsmæssig og enestående gulvbehandling.

Oliering og oliebehandling af plankegulve eller parketgulve?

Olie tilfører lyst træ en lidt honning agtig farve, som er utrolig fin. Med gulvolie får du et smukt og naturligt parketgulv eller plankegulv, der vil træde frem som tørt og rustikt. Oliebehandlede gulve kan poleres og være blank, om ønsket.

Hvid olie med hvidpigment?

Hvid olie benævnes også for hvidpigmenteret olie. Olie kan fås uden og med hvidpigment. Hvidpigmenteret olie er en ganske god efterbehandling, som passer uforlignelig til et nyslebet lyst parket eller plankegulv. Lyse trægulve som bøg, eg, ask og fyr får den eftertragtede lys grå-hvidlige patina som et sandskuret parketgulv eller plankegulv.

Gør-det-selv oliering

Oliebehandling kan udføres som hjemmegjort gulvarbejde eller af en professionel fagmand. Vi har stor viden og kompetence indenfor oliering og oliebehandling og kan også hjælpe dig. Ved hjælp af attraktive gulvafslibning priser, er vi en rigtig god gulvpartner. Her er du sikker på hånværksmæssigt godt gulvarbejde.

Daglig rengøring af oliebehandlet trægulv

Et oliegulv skal vaskes så lidt som muligt, bare nøjes med støvsugning. Ved tilsmudsning anvendes en gulvsæbe til oliebehandlede plankegulve og parketgulve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *