Odense og Fyn er stedet med de mange planke- og parketgulve

Odense og Fyn er stedet med de mange planke- og parketgulve

gulvafslibning Odense der forvandler gamle og slidte trægulve  så de bliver nye og smukke. Afslibning af trægulve på Fyn og i blandt andet Fåborg, Svendborg og Nyborg. Muligheder for gulvbehandling efter ønske med olie, lak, lud, sæbe og andet. Gulvsliber leje i Middelfart. Gulvrenovering i Assens, Gulvrestaurering i Kerteminde og meget mere. Her på Billedet ses et sildebensparket som fremstår med en smuk hvidolieret gulvoverflade.Odense med trægulve og andre gulvbelægninger i rigtig god stand. Men intet trægulv er så godt at det ikke kan trænge til en finslibning med jævne mellemrum, og gå sit oprindelige udseende tilbage. Ethvert trægulv bliver slidt og skifter nuance som følge af daglig brug. Her kan vi hjælpe med en gulvafslibning og ny gulvbehandling.

“Selv smukke trægulve bliver grimme med tiden og skal have en gulvafslibning.”

Som professionelt gulvfirma, ser vi mange flotte trægulve som har været udsat for et naturligt slid ved brug. Disse skal lige friskes let op med en ny og slidstærk overflade, for igen at holde mange år fremover.

Odense Gulvafslibning

Afslibning af trægulve i Odense udføres af os. Her finder du kun professionelle gulvfolk som hjælper dig med renovering af dit trægulv. Såfremt du er igang med gør-det-selv gulvafslibning og er kørt fast, hjælper vi dig også gerne. Det er et af vore kernekompetencer at hjælpe gør-det-selv slibere hurtigt, enkelt og billigt.

NOTE: Vi har værktøjerne, maskinerne og erfaringen til at kunne overtage det ‘hjemme gjorde’ gulvarbejde for dig, så du ender med at få udført et stykke kvalitets gulvarbejde. 

Gulvafslibning Odense

Odense gulvafslibning der virkelig gør en forskel. Nyafslebne trægulve der fremstår smukke og lyse og som blot venter på en ny overfladebehandling med lak, lud, sæbe, voks eller noget helt andet. Vi har specialiseret os i gulvafslibning i Ringe, Vissenbjerg, Bogense, Strib, Nr. Åby og mange andre steder på Fyn. Gulvrenovering, gulvrestaurering og opfriskning generelt. Her på billedet ses en smukt hvidolieret sildebensparketGulvslibere i Odense og resten af Fyn, bliver ofte bedømt af tidligere kunder på pris, oprydning, leveringstid og helhedsløsning. Disse bedømmelser kan ikke bruges til så meget, idet det ofte er konkurrenter som benytter dem til at nedgøre hinanden. Dog er der mange som tager dem med i overvejelserne når den nye gulvmand skal vælges. At vælge os er hurtigt og nemt, hvor du ved hvad du får. En solid gulvpartner med base på Fyn, som udfører gulvarbejde i Fåborg, Svendborg, Nyborg og alle andre steder på øen.

Vi forvandler trægulve efter dine ønsker og drømme

Her har du sikkerhed for et professionelt og godt stykke håndværk, som udføres efter dine ønsker, drømme og behov. Her renoverer vi det gamle trægulv på en sådan måde at gulvoverfladen tilpasses til dig, hverken mere eller mindre.  Dit trægulv kan afspejle din personlige stil med hensyn til overflade og slidstyrke og må naturligvis passe til din bolig. Ønsker du at få en snak med en professionel gulvmand, så ring. Alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *