Gulvpolering - Aalborg Gulvafhøvling

Gulvpolering

Gulvpolering og polering af trægulve, er en mulighed for at forme glansfulde overflader. Her benyttede man voks, olie eller sæbebehandling, som alle er gulvbehandlinger, der er egnet til polering. Gulvpolering kommer til sin rette på alle plankegulve eller parket som er nybehandlet. Effekten af polering er forskellig afhængig af hvilken efterbehandling der anvendes. En polering hedder også ‘efterpolering’ og udvælges normalt på sæbebehandlede, voksbehandlede og oliebehandlede flader i træ. Der benyttes en rondelsliber, en såkaldt polermaskine, som ved hjælp af klude eller pads fremtryller den fineste blanke gulvoverflade. Resultatet bør ses, hvilket du kan gøre på vores kontor.

Hvad er en gulvpolering?

Gulvpolering er en fremgangsmåde til at opfriske og forny eller polere parketgulve og plankegulve. Med en rondelsliber eller polermaskine bearbejdes gulvfladen med en gulvpolering. Herpå skabes der en rustik eller helt glansfuld og skinnende gulvoverflade. Det afgørende udfald bestemmes af hvilken type cirkelpad gulvfolkene benytter. Parketgulve og plankegulve med voks, olie eller sæbe kan poleres op og blive helt blankt og smukt.

Sådan poleres et parketgulv eller plankegulv?

Polering af parket og plankegulve er en meget gammel proces, som blev brugt på de såkaldte ‘bonede gulve’. Det var som regel på herregårde og slotte samt det ædle borgerskab der havde denne type plankegulve og parketgulve. Her blev der anvendt voks som poleringsmiddel. Udtrykket ‘bonede gulve’ er i folkemunde en fællesbetegnelse for folk ved den politisk magt

Hvad koster en gulvpolering?

Såfremt du blot har brug for en polerings pris kan du få den her på hjemmesiden, både med og uden slibning. Indhent en god gulvpolering pris ved at kontakte os.

Hvordan udføres en gulvpolering?

Gulvpolering og overflade er alfa og omega, siden der gives et dækkende lag, som sikrer plankegulvet eller parketgulvet mod beskadigelse i fremtiden. Efter en afhøvling eller afslibning må man behandle gulvoverfladen med lud og sæbe eller lud. Er du i tvivl om, hvilken type efterbehandling der passer bedst til dit trægulve. Få dermed gode råd fra en ekspert, førend du beslutter dig for sæbe, voks eller olie.

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *