Gulvpleje - Aalborg Gulvafhøvling

Gulvpleje

Gulvpleje anvendes til at gøre trægulvet pænt og bevare en slidstærk overflade. Trægulve plejes forskelligt hvilket bestemmes af stand og gulvbehandling. Den perfekte gulvpleje afpasses efter gulvrengøringen og gulvvedligeholdelsen i hjemmet.

Hvornår benyttes gulvpleje?

Der er nu noget hyggeligt og dejligt med træ og trægulve i hjemmet. plankegulve og parketgulve giver privatbgoligen noget helt specielt, i dagligstuen, soveværelset eller et kontor i et firma. Træ giver et strøg af velbehag, uovertræffelighed og velvære på én gang. Ved at pleje, rengøre og vedligeholde et parketgulv eller plankegulv perfekt, vil du erhverve dig en gulvløsning som holder i årevis.

Gulvpleje og gulvrengøring af trægulve?

Det er vigtigt at du benytter de passende plejemidler til vedligeholdelse og rengøring af gulve af træ. Forfejlet benyttelse af rengøringsmidler er med til at ødelægge og misfarve gulvene. Det kan også give problemer at efterlade plankegulve og parket for vådt ved gulvvask. Ligegyldig hvilken overflade parketgulvet eller plankegulvet har, må det ikke være vådt/fugtigt over længere tid. Stærke rengøringsmidler på plankegulve eller parketgulve kan ødelægge overfladen.

Gulvpleje af lud, olie og lak gulve?

Har du et ludbehandlet plankegulv eller parketgulv bør det rengøres med sæbespåner eller en specialsæbe til trægulve. Lakerede gulve kan med fordel vaskes med universal rengøringsmiddel eller et par dråber opvaskemiddel. oliebehandlede gulve kan rengøres med gulvsæbe eller oliepleje, som temmelig enkelt blandes i vand.

Hvornår gulvvedligeholdelse og hvornår gulvpleje?

Vi tilbyder gulvrådgivning om gulvrengøring, gulvpleje samt gulvvedligeholdelse. Dersom privaten har et slidt og grimt pankegulv eller parket, kan fristelsen være gulvsanering og gulvudskiftning. Normalt behøver du næppe at skifte dit plankegulv, men kan indskrænke sig til en afslibning. Gulvmanden har rigtig mange slags gulvrenovering, herunder overfladebehandling, slibning samt gulvafhøvling, hvorefter dit slidte massive gulv ændres til nyt. Vi anvender fuldslibning, gulvafslibning og let slibning til gulvrenovering.

Hvad er en fuldslibning?

En fuldslibning giver ofte det smukkeste udfald. Her slibes træet helt, så overfladebehandlingen udføres på nyafslebet træ. Herefter kan der laves en ny gulvbehandling med sæbe, olie, lak og voks. Et unikt udtryk fås med gulvbejdse eller gulvmaling, så det er ene og alene fantasien som sætter grænser.

Hvad forstås ved let afslibning?

Her afslibes trægulvet kun meget let med fint sandpapir eller et slibenet. Metoden egner sig bedst til genopfriskning af gulvet med olie, voks, lak eller sæbe. Gulvoverfladen ‘nulstilles’ så er helt ren og klar til en ny efterbehandling. Kontakt os gerne for yderligere info om rengøring, vedligeholdelse og afslibning og gulvpleje.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *