Gulvarbejde - Aalborg Gulvafhøvling

Gulvarbejde

Gulvarbejde fornyer dine nedslidte, grimme og ridsede trægulve til nye. Med gulvbehandling, gulvafslibning eller gulvafhøvling fornyer vi dine gulve og giver dem et nyt liv.

Hvad er gulvarbejde

Vi er specialister i gulvrenovering, men vi begrænser os ikke kun til dette. Vi kan udføre gulvbearbejdning, og vi kan samle helt nye trægulve. Vi kan også hjælpe med gulvbehandlinger af dit eksisterende massive bræddegulv, så det igen vil blive som oprindeligt. Uanset hvilken form for slibning af trægulve du er interesseret i, så står vores erfarne gulvmænd altid klar til at assistere dig med kort varsel.

Hvor udføres billig gulvarbejde?

De fleste danske hjem og boliger har en eller anden variant af trægulve. Klinker og fliser som gulvmateriale, er blevet på mode i stuer. Trods det har træ nogle karakteristika, der betyder, at næsten alle foretrækker trægulve i deres gang og værelser. Udover træ som materiale findes der f.eks:

  • Gulvtæpper
  • Klinker
  • Laminat
  • Marmor

Godt gulvarbejde giver pæne plankegulve og parketgulve

?
Plankegulve er uopslidelige og mere hårdføre end klinkegulve, idet de kan slibes og opfriskes påny. Derudover kommer, at du kan korrigere trægulvets look med en forbedret overflade. Plankegulve eller parket kan tydeligvis ikke afhøvles og afslibes ubegrænset. Rigtige plankegulve holder dog i lang tid, dersom gulvarbejdet er lavet af en dygtig fagmand

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet og gulvarbejde til billige penge er kendemærket for vores erhverv. Vi går interesserer os meget for fornuftige priser, billig gulvarbejde og kvalitet. For at opnå et tilfredsstillende resultat, laver vi til stadighed et udførligt og kvalitetsbevidst stykke arbejde.

Nye trægulve er med til at danne et smukt og solidt helhedsindtryk af hjemmet. Der er en del muligheder inden for parket og plankegulve, hvor du kan du vælge mellem en hel del forskellige typer og modeller.

Gulvafhøvling, gulvafslibning og udbedring af skader på

renovering af trægulve giver dit hjem nyt liv, og i øvrigt forlænger det gulvets levetid. Før vi iværksætter gulvarbejde, foretager gulvmanden en grundig vurdering af trægulvets stand. Kan dit trægulv ikke afslibes eller kvikkes op på anden måde, er en gulvafhøvling den bedste løsning. Men i almindeligvis er en gulvafslibning rigelig. Forudsat du ønsker et helt nyt gulv i privatboligen, er der en stor del gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter står vi for gulvmontering eller gulvlægning.

Vi efterkommer dine forventninger og krav

Er du usikker på, hvad der er den bedste overflade mulighed i din bolig, giver vi idéer og gulvinspiration. Ved ethvert gulvarbejde tager vi flere hensyn, til blandt andet:

  • Tykkelse
  • Størrelsen
  • modstandsdygtighed
  • Slidstyrke

med udgangspunkt i dine ønsker, smag samt forventninger og krav.

Førend du træffer afgørelse, om vi skal være din foretrukne håndværker og leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde, så kontakt vore dygtige gulvfolk for en snak og indhent en rigtig fin pris.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *