Gulvafslibning og timberex gulvolie-amager-gulv

Find en dygtig gulvsliber til opfriskning af bræddegulv i boligen. Oliebehandlingen med hvidpigment er en rengøringsvenlig og god løsning til enhver bolig.

Vi har erfaring med afslibning og overfladebehandling af lamelgulve. Olieringen anbefaler vi som en god og holdbar gulvløsning til en børnefamilie.

Lak, bejdse, olie, lud

Bestil en professionel gulvekspert til bearbejdning af parketgulve i hjemmet. Olieringen med hvidpigment anbefaler vi som en smuk og slidstærk overfladeløsning til ethvert trægulv.

Find en professionel gulvfagmand til slibning af butiksgulv i boligen. Træ som gulvmateriale er et bæredygtigt og smukt naturens produkt at have i hjemmet, som giver hygge.

  • Kan man lægge fliser på trægulv.
  • Parketstav.
  • Gulvafslibning Rungsted Kyst.
  • Slibning eller afhøvling.
  • Gummifuge.
  • Lokal gulvfirma.
Olie, lud, lak og sæbe

Kontakt en professionel gulvekspert til overfladebehandling af butiksgulv i boligen. Kvalitets restaurering af plankegulve på Frederiksberg og Sjælland.

Find en dygtig fagmand til behandling af gulve i lejligheden eller huset. En gulvbehandling kan bestå af lud, lak, olie, bejdse og voks.

Lak, olie, sæbe, voks og lud

Afslibning af kantinegulv og overfladebehandling med natur lud. Gulvbehandling med voks, bejdse, lak, olie og sæbe tilbydes.

Bestil en dygtig gulvekspert til lakering af stuegulv i lejligheden eller huset. Gulvafslibning og lakbehandling koster 120 inkl moms pr kvm.

Bejdse, lud, sæbe, olie og lak

Ønsker du info om parket, afslibning og efterbehandling med sæbe?. Lakeringen med hvidpigment er en god og slidstærk overfladeløsning til ethvert trægulv.

Find gulvfagmand til overfladebehandling af butiksgulve i hjemmet. Træ er et fornyeligt og smukt naturens produkt at have i boligen, som giver velvære.

hvid lud + hvid sæbe

Få mere info om oliebehandling af stuegulve i lejligheden eller huset. Lakeringen husker vi som en smuk og rengøringsvenlig overfladeløsning til enhver bolig. amager-gulv

Find en dygtig gulvfagmand til opfriskning af plankegulv i lejligheden eller huset. Oliebehandlingen er en rengøringsvenlig og holdbar løsning til enhver bolig.

http://amager-gulv.dk/gulvafhovling/

Dygtig gulvsliber Jels

Kontakt en professionel gulvsliber til slibning af trægulve i lejligheden eller huset. Træ som gulvmateriale er et hygiejnisk og smukt naturens materiale at have i boligen, som er behageligt at gå på.

Gulvafslibning og overfladebehandlng af slidte og grimme parket. Lakeringen med hvidpigment anbefaler vi som en god overfladeløsning til enhver bolig.

  • Rabat afhøvling.
  • Gulvafslibning Smørum.
  • Gulvsnavs.
  • Gulvafslibning Nørrebro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *