Gulvafhøvling - Aalborg Gulvafhøvling

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling foretages her af drevne og lokale håndværkere med stor erfaring indenfor gulvrenovering. Trænger dit gulv til en opfriskning gulvopfriskning? Kan vi hjælpe dig med billig afhøvling priser. Har du et plankegulv med hakker og huller eller en håbløs overflade? Er en afhøvling behandlingsmetoden. Såfremt tæpperester eller andre skader, kan høvling også være en metode.

Hvornår benyttes en afhøvling?

Skævheder og tæpperester kan også være forhold der gør, at en høvling er uundgåelig. Ligesom niveauforskelle og skævheder i det massive bræddegulv er en en hård nød at knække. Her er det nødvendigt udjævne gulvet med en kraftig og stor gulvafhøvler en såkaldt ‘gulvhøvl’. Afhøvling benyttes på gulve, hvor en gulvafslibning er utilstrækkelig, blandt andet ved:

 • Skævheder
 • Vaskebræteffekt
 • Tæpperester
 • Gulvspartel
 • Huller og hakker
 • Malet gulv
 • Fernisbehandling
 • Hård lakbehandling

Hvad er gulvafhøvling?

Afhøvling af gulve er et renoveringsarbejde, hvor håndværkerne må være omhyggelige og dreven. Alle unøjagtigheder kan give høvleskader i træet eller niveuforskelle i i træets dybde. Gulvafhøvling stiller store krav til håndværkeren, idet den store maskine til afhøvling virkelig bearbejder træet. Der afhøvles 1 – 4 mm. af overfladen, som også kan være muligt ved meget ødelagte massive gulve. Vi har erfaringen, ekspertisen og kompetencen og ved lige nøjagtig hvad der skal udføres. At afhøvle et bræddegulv kræver nænsomhed, og må ikke udføres som hjemmegjort gulvafhøvling. Ifald afhøvlingen ikke udføres godt, kan det blive omstændigt og en bekostelig affære at redde, når man først er gået igang. Gør-det-selv høvling kan i nogen grad gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Anvend derfor altid en professionel til opgradering af dit trægulv. Her hos os får du billig afhøvling priser, kvalitets gulvopfriskning og kort ventetid.

Afhøvling og gulvslipning

Efter at gulvafhøvlingen er afsluttet vil det massive trægulv fremstå ru. Derfor afsluttes der med en gulvafslibning, for at få den bedste overflade før overfladebehandlingen igangsættes. Her kan plankegulvet påføres voks, lak, lud, sæbe, olie eller bejdse, eventuelt med hvid olie, hvid lud eller hvid lak. Den efterfølgende gulvslibning kan være rigtig grovslibning, mellemslibning, polering, let slibning og en finslibning. Vi vejleder gerne om overfladebehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på vores hjemmeside. Endvidere er du naturligvis altid velkommen til at ringe tll os såfremt du er i tvivl eller har spørgsmål. For os er det vigtig, at du får svar på alle dine spørgsmål om høvling og gulvafhøvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit massive gulv opfriskes?

Efter en høvling, slibning og overfladebehandling, bliver de fleste bræddegulve som nye igen. Du vil ikke kunne bemærke, at plankegulvet har været kaput. Bræddegulve bør altid behandles godt og Vedligeholdes, plejes og rengøres aller bedst. Gulvafhøvling kan kun laves af et ganske få antal gange, og derfor er gulvafhøvling den absolut sidste metode. Ved vores gulvarbejde får vi en del relevante spørgsmål om gulvrenovering, blandt andet:

 • Værktøj til afhøvling
 • Hvordan afhøvling?
 • Høvling tilbud
 • Tilbud på gulvafslibning
 • Priser på gulvafhøvling
 • Male før gulvafhøvling
 • Råd om gulvafhøvling
 • Gulvafhøvling pris m2

Et andet sted på siden vil vi altid forsøgeat svare på disse og andre gulv aktuelle spørgsmål. Hvis du ønsker mere viden eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive.

Hjælp til gulvafhøvling?

Din gulvsnedker vil altid fortælle dig, om en høvling er uundgåelig. Såfremt dit massive gulv trænger, så ring gerne og få en billig gulvafhøvling pris}. Skulle du være i tvivl, kommer vi gerne forbi dig for en vurdering af dit bræddegulv. Vi tilbyder billig høvling priser og kort ventetid i Aarhus, Odense og København samt alle andre steder på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi glæder os til at forny og opfriske dit slidte massive gulv med en gulvafhøvling.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *