Gulvafhøvling pris - Aalborg Gulvafhøvling

Gulvafhøvling pris

Gulvafhøvling pris og priser på gulvforbedring er helt sikkert billigst her hos os. Få den aller fornuftigste gulvafhøvling pris fra et erfarent gulvfirma med dygtige fagfolk. Trænger parketgulvet i gangen, stuen eller hele huset til en opfriskning? Kan en gulvafslibning ikke fjerne ridser, hakker og misfarvninger i dit plankegulv?

Gulvafhøvling pris?

I et sådan tilfælde kan du have brug for gulvafhøvling. For at kunne finde en god høvling pris er det dog vigtigt, at du ved, hvordan og hvor du skal lede samt hvad du ønsker. I denne guide hjælper vi dig videre til at opnå de bedste gulvafhøvling priser, samt til at kende forløbet. Vi ser nærmere på, hvad afhøvling af dine trægulve er? Hvornår og hvorfor man høvler sit massive gulv? samt hvilke maskiner og rekvisitter gulvmanden for det meste bruger til din afhøvling af dine trægulve.

Hvordan får man den aller billigste pris på gulvafhøvling?

For at finde frem til den bedste gulvafhøvling pris bør du skaffe dig et tilbud fra os og andre gulvvirksomheder. Husk, at du altid kan få et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafhøvling her hos os. Herudover giver vi altid rådgivning og god vejledning uden at det koster ekstra. Derefter har du fået en rigtig god gulvvejledning, og er sikker på veludført gulvslibning.

Hvad koster gulvafhøvling?

Prisen på høvling af gulve er vital og betyder meget for os alle. For hvad er prisen på høvling af gulve i virkeligheden?

Det er svært og næsten umuligt at give et krystalklart svar på. Prisen beror nemlig på utrolig mange forskellige faktorer såsom beliggenhed, heriblandt areal, gulvbehandling, geografi og gulvafslibning med mere

Gulvafslibning og/eller gulvafhøvling?

De fleste firmaer tilbyder gulvafhøvling i forbindelse med en gulvafslibning samt en eventuel behandling. Ifald du er risikovillig, kan du få en gulvfagmand til at lave gulvafhøvlingen, hvor du selv kan foretage gulvslibningen. Dog vil du se, at de fleste gulvfirmaer har en minimums pris, hvorfor mindre gulvopgaver er forholdsvis dyrere. Derfor kan det tilrådes at få lavet større gulvrenovering.

Hvordan findes en professionel og solid gulvspecialist og gulvfirma?

Du kan derfor med fordel overveje at bestille en håndværker til at fikse både gulvafslibning og gulvafhøvling på én gang, hvormed din muligheder blandt gulvfagmænd bliver en hel del større. Her finder du et priseksempel på en opgave med afhøvling, som også iberegner afslibning og behandling.

Eksempel på gulvafhøvling pris

Et trægulv på 30 kvm
Gulvafhøvling af bræddegulve uden overfladebehandling:
Pr. kvadratmeter kr. 92 medregnet 25% moms

Et plankegulv på 30 kvm
Høvling med 3 gange med lak som gulvbehandling:
Pris pr. m2 kr. 112 inklusive m.

Såfremt du har et større gulv, så sparer du en del ved at få klaret hele boligen på én gang. Visse gulvslibere tilbyder også ekstra rabat til pensionister og studerende. Vær derfor grundig når du håndplukker en gulvsliber til boligens massive bræddegulv.

Hvad er gulvafhøvling?

Gulvafhøvling er en proces til gulvrenovering, hvor gulvspecialisten anvender en gulvhøvl, en såkaldt ‘gulvhøvlemaskine’, til at afhøvle gulvbrædderne ned inden gulvslibningen. Afhøvling foregår sædvanligvis ved hjælp af en gulvhøvler, som ved hjælpe af små påsatte knive høvler det massive bræddegulv. Der afhøvles høvlspåner når gulvafhøvleren når i dybden af gulvplankerne. Gulvafhøvling er en svær opgave, der ikke kan foretages som gør-det-selv arbejde. Vi anbefaler derfor altid, at du gør brug af en professionel gulvmand til din gulvafhøvling – fra da af kan du udføre afslibningen selv.

Hvornår er gulvafhøvling nødvendigt?

Gulvafhøvling må foretages inden selve gulvslibningen kan udføres. Her udføres afhøvling af trægulve når:

  • Der er mørk fernisbehandling på bræddegulvet
  • Der er limrester på trægulvet
  • Der er dybe ridser og hakker i træet
  • Der er misfarvninger og pletter fra spild af rødvin med mere
  • Der er markante niveauforskelle på trægulvet

I mange af disse tilfælde er det nødvendigt at høvle trægulvet helt ned, inden gulvslibning.

Afhøvling af trægulve?

En afhøvling når også mere i dybden end en afslibning, hvorfor det ikke er alle typer trægulve, der kan klare en sådan tur. I fald dit plankegulv har været afhøvlet adskillige gange før, kan det velsagtens ikke afhøvles mere, hvorfor en sanering er nødvendigt.

Forhør dig gerne, hvis du er usikker på om trægulvet kan tåle en høvling eller ej.

Hvilke rekvisitter og maskiner benytter gulvfirmaer til høvling af trægulve?

I en række tilfælde vil håndværkeren benytte en decideret gulvhøvl til at afhøvle dit gulv ned i dybden. Foruden gulvafhøvleren vil gulvmanden til hver en tid medbringe det nødvendige udstyr og rekvisitter til at klare en efterfølgende slibning, hvilket kan være almindelige rekvisitter til fjernelse af lister, søm mm. Det kan også være en maskine til afslibning af trægulve, slibebånd, slibeolie samt olie, lud og lak til gulvovefladen og lignende.

Få en billig gulvafhøvling pris hos os

Ifald du har planer om at leje gulvsliber og rekvisitter, så kan dette lade sig gøre hos de fleste malerforretninger og byggemarkeder eller muligvis hos gulvmanden.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *