Fyn får smukke trægulve ved hjælp af den lokale gulvmand

Fyn får smukke trægulve ved hjælp af den lokale gulvmand

Fyn er begunstiget af mange solide og massive trægulve i rigtig god kvalitet. Det betyder også at der findes en række forskellige gulvfirmaer, der har specialiseret sig i at opfriske disse og gør dem smukke og slidstærke.

“Et smukt trægulv har stor værdi for det generelle indtryk af boligen” 

Fyn og de mange smukke trægulve

Gulvafslibning på Fyn og Jylland. Gulvbehandling med sæbe, voks, lud, lak eller måske olie efter behov. Afslibning i Middelfart, Bogense, Lundeborg, Vissenbjerg og mange andre steder på Fyn hvor der er trægulve som trænger til en opfriskning. Eventuelt gulvrenovering, gulvarbejde, gulvrestaurering på fyn eller andre steder i landetDet smukke og elegante i trægulve der virkelig kan få en bolig til at vise sig fra den smukkeste side næsten uanset om vægge og lofter er malet og boligen iøvrigt fremstår med flotte møbler og en visionær boligindretning

Gulvafslibning på Fyn

Vi er leverandør af forskellige former for gulvarbejde, herunder gulvafslibning og gulvafhøvling. Det er altid en ære at være begunstiget af at arbejde med træ og trægulve samt gøre kunder glade med en smuk og slidstærk gulvoverflade. På Fyn arbejder vi fortrinsvis med gulvafslibning, men gulvafhøvling benyttes dog med jævne mellemrum. Modsat en gulvafslibning er en gulvafhøvling en proces hvor den gamle gulvoverflade nærmest skrælles af med klinger så skarpe som knive. Dette kan udjævne skævheder og niveauforskelle og fjerne utilsigtet belægning på træet. Her vil en afhøvling af trægulve være nødvendig:

  • Fyn gulvafslibning og efterbehandling på forskellig vis. Som det ses på billedet er hvide trægulve smukke. Her kan benyttes hvid lud, hvid sæbe eller måske hvid olie efter ønske og behov. Kontakt altid din gulvmand for yderligere oplysning. Afslibning i Odense, Svendborg, Fåborg og andre steder samt gulvrenovering, gulvarbejde og gulvrestaurering af rigtig gamle trægulve. Nyborg, Assens og Kerteminde er også byer hvor vi laver rigtig meget gulvarbejde. Så kontakt gerne aalborg gulvafhøvlingFuldmaling
  • Fernis
  • Tæpperester
  • Lim rester
  • Skævheder
  • Niveauforskelle

samt andre besværlige belægninger og behandlinger.

Gulvarbejde på Fyn der skaber smukke overflader

Næsten uanset om dit trægulv er håbløst grimt og slidt eller har andre alvorlige skavanker, vil det være muligt at give det en sådan bearbejdning at det ville blive smukt og flot. Vi har ofte været ude til gulvsaneringer, hvor et trægulv skal brækkes op og skiftes ud med et nyt. Men når vi er kommet ud og set gulvet er det, ganske vist, i en forfærdelig dårlig stand, grimt og hærget gennem mange år.

NOTE: Hvor overfladen er fuldstændig ude af proportioner med dybe hakker og ridser samt hvad man ellers kan forestille sig af genvordigheder.

Gulvvurdering og gulvtjek

Ved enhver form for gulvarbejde på Fyn og andre steder, foretager vi altid en gulvvurdering og et gulvtjek inden det endelige gulvarbejde igangsættes. Herved fanger vi om der er forhold ved gulvet som kunden bør gøres opmærksom på, herunder om et saneringsværdigt faktisk kan friskes op og gøre smukt som ny. Det er en del af vores gode gulvservice, som vi tilbyder som en naturlig del af vores gulvservice.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *