Fåborg hvor trægulve generelt er smukke og i rigtig god stand

Fåborg hvor trægulve generelt er smukke og i rigtig god stand

Fåborg gulvservice med afslibning og afhøvling som de mest benyttede processer. Vi har præcis den erfaring og kompetence, som du står og mangler til opfriskning af dit trægulv i Fåborg området og på Fyn.

“Vi kan være dig behjælpelige med alt fra gode råd til kvalificeret vejledning og til udførelse af gulvopgaven.”

Gulvafslibning Fåborg

Fåborg gulvafslibning og gulvbehandling med de mange muligheder. Olie, lak, lud, sæbe eller måske voks som gulvbehandling. Overflader der opfrisker og gør gamle trægulve smukke. Gulvrenovering og gulvrestaurering af gulvopgaver af forkskellig slags. Gulvlægning, gulvmontering af eg, bøg, fyr, gran og meget mere. Her på billedet ses et stavparketgulve .Med jævne mellemrum sker det, at private giver sig i kast med ‘hjemmegjort’  gulvafslibning – typisk i en ferie eller over en weekend. Umiddelbart er det en billig og bekvem løsning, men realiteterne er ofte helt anderledes. For at opnå den allerbedste kvalitet, bør man benytte sig af den faglige ekspertise som fagfolk har. En ekspertise og præcision som kun dygtige gulvslibere har.

NOTE: En professionel gulvmand kan altid udføre gulvafslibningen på kortere tid og, naturligvis, med et meget bedre resultat og smukkere finish, end såfremt man selv gav sig i kast med gulvarbejdet. 

Fåborg gulvafslibning udført af en fagmand

Fåborg har fagfolk til gulvafslibning og gulvafhøvling med mange års erfaring. Derudover besidder den rette gulvspecialist også en stor viden omkring valg af efterbehandling, hvorfor han eller kun kan byde ind med en masse gode råd, som sikrer et optimalt resultat, som vil være perfekt i mange år frem. Den rette efterbehandling er også med at til sløve træets naturlige ældning- og gulningsproces, hvorfor træets lyse farve vil bibeholdes i længere tid. Med andre ord – en gulvspecialist besidder en masse viden, som man som boligejer kan drage nytte af, hvorfor det ville være dumt andet.

Vælg os, – en rigtig gulvspecialist

Gulvafslibning Fåborg, Svendborg, Nyborg og mange andre steder på Fyn. Herunder Assens, Vissenbjerg, Kerteminde og naturligvis Odense med de mange og  smukke trægulve.  Gulvrenovering og gulvrestaurering af de mange gulvopgaver som er hele tiden i områder med mange gulve. Her på billedet ses et smukt og nyrenoveret trægulvDerfor er der mange, som spørger sig selv, hvor de kan finde en dygtig gulvspecialist til at foretage en gulvafslibning i Fåborg. Løsningen er lige til – brug os. Det er nemt og , idet vores service indebærer at formidle solidt gulvarbejde udført af en specialist. Alt, man som boligejer skal foretage sig, er at ringe eller at sende en mail til os med kontaktoplysninger samt en kort beskrivelse af opgaven, hvorefter man vil modtage tilbud eller en snak om de mange muligheder.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *